آیا عکس هایی که از آثار ضرب و جرح دارم میتوانند مدرک باشند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۶ #76593052

سلام همسر بنده من را کتک زد و حین کتک زدن به قصد کشتن مرا میزد و تهدیدم کرد. که مادرش شاهد بود.۳ روز پزشکی قانونی به بهانه وقت نداشتن من را پذیرش نکرد و علائم کبودی و خراش و سرخی و پیچ خوردگی تا حدودی برطرف شده بود. و روز چهارم من را معاینه کردند. آیا عکس هایی که از آثار ضرب و جرح دارم میتوانند مدرکی باشند؟ امکان دارد که مادرش شهادت بدهد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عکس به تنهایی دلیل نیست چون ممکن است مربوط به درگیریهای قبلی یا با اشخاص دیگرباشدو گواهی پزشک قانونی معتبر است البته شهود هم اگر در صحنه بوده باشند میتوانند تائید کننده مشاجره باشند

با سلام
متاسفانه عکس به تنهایی دلیل و مدرک نمیباشد مگر اینکه گواهی پزشکی قانونی اخذ نموده باشید و برای ادعای خود شهودی به دادگاه معرفی نمایید

هرکس می تواند شهادت بدهد از جمله مادرشوهرتان اگر شاهد ماجرا باشند ولی عکس برای پزشک قانونی مدرک نیست چون امکان دارد عکسها قبلا ومربوط به درگیری دیگری تهیه شده باشد

با سلام پزشکی قانونی بر اثر زمان حادثه دیه مشخص می نماید

با سلام
عکس برای پزشکی قانونی، ملاک نیست (البته پزشک قطعا تشخیص خواهد داد که التهابات التیام یافته است...)
مادرشوهرتان می تواند علیه پسرش و به نفع شما شهادت دهد...