صاحب ملک زیربار نمیره میگه شما پول به سازنده دادین پولتونو از ایشون پس بگیرید؛ چجوری میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #76123471

سلام یه آپارتمان رو پیش خرید کردم. ساختمان بصورت مشارکتی بوده. سازنده و صاحب ملک با هم به مشکل برخوردن و قرارداد مشارکتشو نو فسخ کردند.حالا صاحب ملک زیربار نمیره میگه شما پول به سازنده دادین پولتونو از ایشون پس بگیرید.به نظر شما من چجوری میتونم شکایت کنم و حقمو بگیرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
قرارداد پیش خرید می بایست بررسی گردد
اگر هر دو مالک و سازنده بعنوان فروشنده باشند هر دو مسئول پرداخت و متعهد قانونی تلقی می گردند

با سلام
انعقاد عقد بیع وفروش اپارتمان در زمان حاکمیت عقد مشارکت بین سازنده ومالک خللی به مالکیت و خرید ملک به شما وارد نخواهد نمود و حتی اگر عقد مشارکت فسخ شده باشد معامله به نحو صحیح وقانونی منعقد شده وبا توجه به اینکه احتمال عدم تقسیم اپارتمانها بین سازنده ومالک وجود خواهد داشت ولذا طرح دعوی خود را به طرفیت مالک وسازنده هر دو طرح نمایید

سلام. باید قرارداد مشارکت برررسی بشه و سپس تصمیم بگیرید که علیه سازنده یا هردو طرح دعوا کنید.

با توجه به اینکه قرارداد شما با سازنده بوده و به عبارتی احتمالا سازنده از سهم واحد های خود به شما فروخته لذا طرح دعوی شما علیه مالک مسموع نخواهد بود چنانچه در قرارداد مالک نیز به عنوان فروشنده امضا نموده باشد دعوی علیه فروشنده نیز مسموع خواهد بود.