آیا حکم دادگاه بدوی در صورت اعتراض در دادگاه تجدید نظر تغییر میکند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶,۹۳۵ #76028

در دادگاه بدوی من و برادرم به جرم تخریب و ضرب و جرح محکوم به پرداخت دیه و ۳ سال حبس تعلیقی شدیم .شاکی اعتراض نموده که امنیت جانی ندارد . ما اعتراض کردیم و لایحه ای با استشهاد محلی از همه همسایه ها واعتراض به برگه پزشکی قانونی منوط به عدم تنازع و تخریب ،تقدیم دادگاه نمودیم با توجه به اینکه ما هیچگونه سو سابقه ای نداریم آیا حکم ما در دادگاه تجدید نظر کاهش پیدا میکند؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ببینید دوست عزیز دادگاه تجدید نظر بیشتر سعی در زندان زدایی داره البته در مورد موضوع شما حبس تعلیق شده برای صدور حکم برائت و نقض رای باید دلیل محکمه پسندی ارائه نمایید که در این صورت امکان نقض وجود داره .

با سلام
این امر بستگی به ناعادلانه بودن حکم بدوی و اثبات ادعای شما از سوی مدارک ارایه شده به دادگاه دارد اگر مدارک و شواهد شما بتواند نقض کننده حکم بدوی باشد بله صددرصد حکم تجدید نظر تغییر خواهد کرد

سلام دوست عزیز
اگر براتون کم شدن مجازات ملاکه، تسلیم به رای بشید تا یک چهارم مجازات براتون تخفیف حاصل بشه.

با سلام
اگر رای صادره در دادگاه بدوی با جهات تجدیدنظرخواهی در تعارض باشد از جمله عدم توجه قاضی به دلایل ابرازی و ... قطعا رای شکسته میشود

با سلام و احترام بدون مطالعه دقیق محتویات پرونده و قرار جلب دادرسی و دلایل بر توجه اتهام در رای دادگاه بدوی مضافا استحکام دلایل و مستندات شما در رای دادگاه تجدید نظر مفید و موثر می باشد

تغییر رای با توجه به دلایل و مستندات شما که به مرجع تجدیدنظر ارایه نموده اید و همچنین بررسی مرجع تجدیدنظر بستگی دارد

بستگی به دادنامه بدوی و ارایه دلایل در مرحله تجدید نظر دارد