آیا از کسی که خودروی خود را جلوی منزل من پارک کرده می توانم به جرم ممانعت از حق و مزاحمت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۲ #75957175

سلام شخصی خودرو خود را که منزلش در اواسط یک کوچه است در سر کوچه در خیابان که منزل من در کنار خیابان است گذاشته و ۱۵ روز بیشتر است که تکان نمیدهد گفتنی هم میگوید کنار دیوارم است در صورتی که خانه او وسط کوچه است و هیچ دید و دیواری به این سمت ندارد در اول خیابان جای پارک هست اما او ان جا نمیگذارد آیا میتوان از او به عنوان ایجاد مزاحمت شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه پارک خودروی ایشان جلوی درب منزل شما نبوده و مانع رفت و آمد شما نمی شود نمی توانید صرف پارک خودرو در محل فوق از ایشان شکایت کنید.