ایا ینده موفق میشم حضانت دخترم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۱ #75932818

با سلام بنده خانمی هستم که حضانت دخترم با پدرش می باشد دخترم ۲ سال دارد که بنده طی چندین باری که دخترم را دیدم متوجه سوختگی شدید دخترم شدم کهحالا میخوام درخواست سلب حضانت بدهم ایا ینده موفق میشم حضانت دخترم را پس بگیرم؟؟ چون دخترم در منزل برادر شوهرم نگهداری میشود

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به سن طفل حضانت ایشان اکنون با شماست و می توانید دعاوی استرداد طفل مطرح کنید اگر سابقا حضانت را اعطا کرده اید در این صورت امکان اقامه دعوای سلب حضانت را بنا به مصلحت طفل دارید و اتخاذ تصمیم در این خصوص با دادگاه است

با درود.باید باستناد دلایل و مستندات قانونی عدم صلاحیت زوج در حضانت دخترت را در ثابت کنید و تقاضای سلب حضانت فرزند مشترک را نمایید

سلام وقت عالی متعالی اگر چنانچه به دلیل توافق ،این حضانت به زوج منتقل گردیده است با ارائه ی مستندات خود مبنی بر عدم صلاحیت می‌توان حضانت را منتقل نمود
اگر یکی از والدین احساس کند که برخلاف توافق، حضور فرزند نزد طرف مقابل باعث آسیب دیدن فرزند می شود، باید به دادگاه مراجعه کند. دادگاه پس از بررسی دلایل در صورتی که تشخیص دهد حضانت و نگهداری از کودک توسط فرد مقابل برخلاف مصلحت وی می باشد، تصمیم دیگری اتخاذ خواهد کرد.

با سلام..بله
موارد سلب حضانت به تصریح در ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی آمده

سلام ، با ارائه مستندات عدم شایستگی پدر را ثابت و سلب حضانت بگیرید .

با سلام
در صورت ارائه مستندات ناظر به عدم شایستگی پدر جهت حضانت فرزند امکان سلب حضانت متصور است