آیا دادخواست را در استان محل تصادف یا در استان خودم میتوانم بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۷۹ #75930365

در سال ۹۲ تصادف کردم و با آرای وحدت رویه۷۸۱ راننده مقصر حادثه میتواند با دادخواست دوباره دیه را مطالبه کند... سوالم این هست در استان اذربیجان شرقی تصادف کردم و محل زندگیم استان اردبیل. ایا از شهر خودم می توانم دادخواست بدم یا باید به دادگاه محل تصادف برم؟ چند روز طول می کشه دادگاه دوباره رای بده.؟ممنون میشم منوراهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید از دفتر خدمات قضابی محل سکونت خود اقامه دعوا به محل تصادف بعنی اذربایجان بنمایید. محل تصادف صالح است.

وکیل نمی تواند زمان را پیش بینی نماید
دادکاه محل وقوع تصادف صالح است

درود
دادگاه محل حادثه صالح به رسیدگی است.

دادگاه صالح همان دادگاه محل وقوع حادثه است .
دوبار دیه برای یک مورد نمی توان درخواست کرد .
طول زمان رسیدگی دراختیار دادگاه است .

با درود محل وقوع حادثه صالح به رسیدگی است.

دوبار نمبتوان دیه گرفت و اقدام کرد.

زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

درود بر شما، مدت زمان متاسفانه ابدا قابل پیش‌بینی نیست، چرا که به عوامل بسیاری وابسته خواهد بود، در این خصوص دادگاه، دادگاه آذربایجان شرقی خواهد بود.

سلام، مدت زمان مشخص نیست لیکن دادگاه محل تصادف صالح است.