آیا استناد به صدای ضبط شده در توهین امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۱۹,۲۹۵ #75809

سلام ،بنده کارمند اداره هستم.
شخصی پس از مراجعه به اداره از طریق تلفن منزلش با داخلی بنده در اداره تماس گرفته و اقدام به توهین و فحاشی رکیک نموده است.
1-با عنایت به اینکه مکالمات تلفنی ضبط میشوند، آیا بنده میتوانم به استناد به این فایل صوتی از ایشان شکایت کنم؟
2-اگر متهم انکار کند و اتهام رد شود ،آیا او میتواند اعاده حیثیت کند؟
3-آیا ضبط مکالمه تلفنی، بدون اطلاع طرف مقابل وبدون مجوز قاضی جرم است؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان شکایت وجود دارد و ضبط صدا جرم نیست

صدا ضبط شده صرفا اماره قضایی در کنار دلایل دیگر است

با سلام
امکان شکایت برای شما فراهم است ولی چون اماره قضایی است در کنار دفاع محکم شما میتوانید موفق شوید و چون عرفا مکالمات ادارات ضبط میشود جرم نیست.
پیروز باشید

امکان شکایت وجود دارد ولی ضبط صدا در حد اماره است و دلیل محسوب نمی گردد

سلام صدای ضبط شده جزو ادله اثبات دعوا محسوب نمیگردد و صرفا اماره و قرینه بر صحت ادعاست و در کتار دلایل دیگر پذیرفته میشود .با توجه ب اینکه سو نیت در ضبط صدا منتفی است و صرفا جهت ارائه ب دادگاه بکار برده شده است جرم محسوب نمیگردد

شکایت می توانید نمایید ولی اگر فقط صدای ضبط شده دلیل باشد به ننیجه نخواهید رسید

با سلام
۱-میتوانید شکایت کنید۲-خیر ۳-در مورد اعلامی شما جرم تلقی نمیشود
اما این موضوع را در نظر بگیرید که صدای ضبط‌ شده دلیل وقوع جرم نیست اما بعنوان اماره مورد توجه قاضی قرار میگیرد