تقسیم ارث چگونه است به عموهایم ارثی تعلق می‌گیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۱۵ #75468892

با سلام خانه ای از پدرم که فوت شدن باقی مانده پدرم قبل از مادرشون فوت کردن حالا تقسیم ارث چگونه است به عموهایم ارثی تعلق می‌گیرد؟ مادرم می‌تواند خانه را به عنوان مهریه بردارد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا مهریه وصول میشود و هر آنچه باقی ماند بین ورثه تقسیم خواهد شد.

سلام
عموهای شما از محل قدرالسهم مادربزرگ ارث میبرند

سلام . چون پدر شما قبل از مادرشان فوت کرده اند و مادر بزرگ شما در زمان فوت پدرتان زنده بوده ، سهم الارث مادر بزرگتان به فرزندانش تعلق می گیرد .همچنین مادر شما می تواند مهریه خود را از ماترک پدرتان مطالبه و پس از تعیین و پرداخت مهریه به ایشان الباقی ماترک حسب السهم مابین وراث تقسیم می گردد .

سلام به عموهایتان ارث می رسد ولی مهریه مادرتان در الویت است و بعد از گرفتن مهریه اگر سهمی باقی ماند بین وراث دیگر تقسیم می شود

با سلام بله به آنها نیز ارث می رسد سهم مادر بزرگ شما را میراث می برد

عمو ها به قائم مقامی مادربزرگ ارث خواهند برد…

باسلام مادربزرگ از پدر ارث می برد اگر مادربزرگتان فوت نموده وراث از جمله عمویتان ارث میبرد ابتدامهریه مادرتان را مطالبه کنید و بعد از آن هرچه ماند بین وراث تقسیم میشود.