آیا سقط جنین بعد از 6 سال قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲,۲۲۴ #75309

آیا سقط جنین 1 ماه بعد از 6 سال قابل تشخیص است؟
و اگر بکارت ترمیم شده باشد و بعد خانم ازدواج کند و بعد از 3 سال نزدیکی به دکتر مراجعه کند ، ترمیم بکارتش قابل تشخیص است؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان شش سال برای تشخیص سقط جنین خیلی زیاده و امکان تشخیص آن بعید به نظر می رسد.

سقط جنین بعداز گذشت ۴ماه تشخیص نخواهد داده شد و نظریه پزشکی قانونی تععین میکند ک چ اتفاقی افتاده است و احتمال نتیجه رسیدن کم است

با عنایت به موضوع این امر در صلاحیت پزشکی قانونی است و در آن جا مشخص می شود و به احتمال زیاد سقط جنین قابل تشخیص خواهد بود

موید باشید