ملک را از من میگیره چون سند اعیان نگرفتم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۳ #75298788

سلام وقتتون بخیر
آپارتمانی قولنامه ای از کسی خریدم چون از اول مال تعاونی بوده این آپارتمان ها ولی خوب هی خرید فروش میشده به صورت وکالت و قولنامه ای ............ معرفی شدم تعاونی مسکن و شهرسازی ( فرد قبلی) به من ( انتقال داد ) تو تعاونی و بعدش تعاونی به من ( نامه زد من رفتم اداره اوقاف ) (معرفی شدم تا به من سند عرصه بدن) اینم بگم (( قید شده تو قلنامه و اوقاف ۱۰۰ سهم برای من از ۱۰۰ سهم )) خلاصه اینکه اوقاف چون ۶ واحد هستیم ۳۳ متر به من سند عرصه داد و معرفی کرد منو دفتر اسناد رسمی و اونجا ۳۳ متر بنامم شد . .......... حالا سوالم اینه . دیدم تو همون برگه های سند عرصه که دادن نوشته .......... متنش : مستاجر متعهد است ظرف مدت اجاره با توجه به نوع و نحوه استفاده مندرج در ماده ۲ این قرار داد احداث اعیانی نماید و در غیر این صورت ** اختیار فسخ ** در باقی مانده مدت اجاره برای ( موجر ایجاد خواهد شد) .......... ( تو همین سند عرصه که اوقاف داد نوشته ۶۰ ماه اجاره من هستش ) ........... من میدونم تو این مدت به دلیل های مشکل خلافی های شهرسازی و یا رازی نشدن هر ۶ نفر دیگر سند اعیان نمیشه گرفت تو این زمان ... حالا این متن یعنی من بعد از ۶۰ ماه صاحب هیچی نیستم و همه چی مشکل داره و دستم به هیچ جا بند نیست و اوقاف میاد از من میگیره چون سند عیان نگرفتم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چی میشه بعد این ۶۰ ماه همه چی فسخ میشه؟ احداث اعیانی که گفته شده منظورش همون گرفتن سند اعیان هستش؟

مشاوره حقوقی وقف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم انجام تعهدات قراردادی در موعد مقرر , قرارداد قابل فسخ خواهد بود

یعنی اگر در مهلت مندرجه در ماده ۲ قرارداد ساختمان احداث نشود میتونند فسخ کنند و به عبارتی پیشرفت کار ساخت و ساز باعث اسقاط حق فسخ میشود.