چطور میتوانم ادعای دروغ شاهدها را بی اثر کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #75260553

درود فراوان

زوجه سیاهه را گم کردن و دو سال است که زندگی را ترک نمودن که کلا ۱۱ ماه زندگی مشترک داشتیم و هنوز طلاقشان ندادم، با توجه به صدور نشوز ایشان با حکم دادگاه بنده ازدواج مجدد نمودند و قطعا وسایل جدید وارد چرخه زندگی شده است، حال ایشان دادخواست استرداد جهیزیه دادند و با شهود میخواهند وسایل اضافه‌ای که بنده خریداری نمودم را با خود ببرند، از آنجای که نسبت فامیلی داریم از بستگان نزدیک آمار اجناس منزلم را دارند.

تکلیف اقلامی که بنده خریداری کردم چیست؟

مانند سولاردوم و ظرفها و وسایل برقی.

لازم به ذکر است که برای وسایل بزرگ فاکتورها پیدا شده ولی این خرده وسایل هیچ فاکتور و سندی موجود نیست.

چطور میتوانم ادعای دروغ شاهدها را بی اثر کنم؟

حاضرم وسایل خودشان را عینا مرجوع کنم ولی زیاده خواهی دارن.

با توجه به نبود هیچ مدرکی از طرفین، شاهد متقابل چه تاثیری ایجاد میکند؟

اصلا من میتوانم بگویم که این شاهدها را قبول ندارم؟

پیشاپیش سپاس از راهنمای عزیزان

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تکلیف اقلامی که بنده خریداری کردم چیست؟

مانند سولاردوم و ظرفها و وسایل برقی.

لازم به ذکر است که برای وسایل بزرگ فاکتورها پیدا شده ولی این خرده وسایل هیچ فاکتور و سندی موجود نیست.

باید به نحوی اثبات کنید که این وسایل را شما خریده اید مانند آوردن شاهد و....
چطور میتوانم ادعای دروغ شاهدها را بی اثر کنم؟

یا باید شاهدها را جرح کنید یعنی عدالتاشن را زیر سوال ببیرید یا خودتان نیز دلیل و مدرکی ارائه دهید مانند شاهد یا...
حاضرم وسایل خودشان را عینا مرجوع کنم ولی زیاده خواهی دارن.

با توجه به نبود هیچ مدرکی از طرفین، شاهد متقابل چه تاثیری ایجاد میکند؟
حداقل می تواند شاهد های ایشان را بی نتیجه بگذارند ومن باب اذا تعارضا تساقطا
اصلا من میتوانم بگویم که این شاهدها را قبول ندارم؟

عرض کردم تنها می توانیدجرح شاهد کنید ولاغیر

برای اقلامی که فاکتور دارید می توانید به فاکتور خریدها استناد نمایید در خصوص سایر وسایل نیز هر کدام که مدعی هستید می توانید به شهادت شهود استناد نمایید نهایتا تصمیم گیری در این خصصوص بنا به اظهارات طرفین و شهادت شهود با قاضی پرونده است.