همسرش بعد از گذشت چه مدت زمانی میتواند دوباره ازدواج کند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۶۰۲ #75224053

با سلام خدمت وکلای عزیز
اگر شوهری بدون هیچ دلیل و شواهدی خانه را ترک کند و اثری از او نباشد که ایا دزدیده شده یا گم شده و پلیس هم نتواند هیچ اثری از او بیابد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا درصورتی که زوج ۶ ماه متوالی یا ۹ ماه متناوب منزل را ترک نماید زوجه میتواند به استناد عسر وحرج دادخواست طلاق به دادگاه ارائه دهد.

اگر زوج مدت شش ماه متوالی بدون عذر موجه محل زندگی مشترک را ترک نموده و خبری از او نباشد زوجه میتواند دادخواست طلاق تقدیم دادگاه نموده و دادگاه پس از بررسی رای ب طلاق یکطرفه و غیابی خواهد داد در آن صورت زوجه میتواند پس از سپری کردن ایام عده اقدام ب ازدواج مجدد نماید

باسلام بعد از سپری شدن مدت ۴سال و بی اطلاعی کامل از ایشان شما قادر به طلاق خواهید بود و بعد از سپری شدن ۴ماه و ده روز از طلاق میتوانید مجددا ازدواج نمایید

باسلام درصورتی که زوج ۶ ماه متوالی یا ۹ ماه متناوب منزل را ترک نماید زوجه میتواند به استناد عسر وحرج دادخواست طلاق به دادگاه ارائه دهد.ودر صورت طلاق بایستی عده نگه دارد.

در صورتی که مرد ظرف شش ماه متوالی یا نه متناوب منزل را ترک نماید زن حق درخواست طلاق را خواهد داشت

چنانچه مرد به مدت ۶ ماه متوالی یا ۹ ماه متناوب در طول یک سال و بدون عذر موجه منزل را ترک نماید از مصادیق عسر و حرج می باشد و می توانید نسبت به ثبت دادخواست طلاق اقدام نمایید. پس از صدور رای و از زمان اجرای صیغه طلاق تا اتمام مدت عده امکان ازدواج مجدد منتفی است .

سلام و درود، گم شدن یا غیبت وی را به پلیس اطلاع دهید و مطابق شروط سند نکاح در نهایت امکان طلاق برای شما وجود خواهد داشت؛ آرزوی موفقیت.