در عقد موقت برای جدایی از چه طریقی باید زوجین اقدام کنند صرف پاره کردن صیغه نامه کفایت می کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۷۲۱ #75083794

اگر زنی صیغه مردی درآید ومرد صیغه نامه را پاره کند وجدا شوند کافی است؟میتوانند به دفتر خانه مراجعه نکنند؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف پاره کردن صیغه نامه دلیلی بر پایان نکاح موقت نیست،یا باید مدت نکاح ب اتمام برسد و یا زوج اقدام ب بذل مدت کند و یا درصورت اعطای وکالت ب بذل مدت ب زوجه،زوجه در جهت آن اقدام نماید

با سلام
خیر مرد باید بقیه مدت را به زن ببخشد.

برای پایان یافتن عقد موقت یا باید مدت آن به اتمام برسد و یا اینکه زوج باقی مدت نکاح را ببخشد( بذل کند).

باسلام درصورتی که زوج مدت را بذل نماید عقد به پایان می رسد بهتر است کتبا بذل مدت نمایید که بتوان به آن استناد نمود.

درود
در صورت عدم اتمام مدت، مرد باید باقی مدت را به زوجه ببخشد .

باسلام
باید بذل مدت از طرف زوج صورت بگیرد یا مدت آن تمام شده باشد

سلام مرد می‌تواند بقیه مدت ازدواج موقت را به زن ببخشد و بذل نماید