چطور میتونم از دیه یا خسارت وارده را تا حدودی جبران کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #74968973

بادرود و سلام خدمت شما سروران ارجمند،
به استحضار شما میرسانم که بنده با موتورسیکلت در حال حرکت بودم به سمت محل کار که ناگهان یک ماشین پیکان سریع جلو من پیچید و میخواست پیچ جاده را رد کند و جاده هم بارانی بود و من تمام تلاشم را کردم که موتور را کنترل کنم اما نشد و همراه با موتور به جدول برخورد کردم و پرت شدم به روی سنگفرشهای پیاده رو و زانویم به شدت با تابلو هی راهنمایی برخورد کرد و کاملا خرد شد و متاسفانه ماشین پیکان نیز با کمی مکث کردن محل را ترک کرد و سانحه نیز در دوربین پیدا نیست و موتور بیمه داره ولی گواهینامه ندارم چطور میتونم از دیه یا خسارت وارده را تا حدودی جبران کنم گزارش کلانتری و برگه اورژانس و بیمارستان و...تمام مدارک موجود است

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
دو راه برای احقاق حق دارید
۱) شکایت از خودرو مقصر متواری که با رسم کروکی میزان تقصیرش مشخص میشه و مطالبه دیه از صندوق تامین خسارات جانی
۲) استفاده از بیمه حوادث راننده مقصر موورسیکلت در صورت تبرئه شدن راننده خودرو

سلام شما می توانید از بیمه موتور استفاده نمائید مراجعه کنید به دادسرا و شکوائیه تحت عنوان تصادف با وسیله نقلیه با راننده ناشناس را تنظیم نمائید. مدارک خویش را شامل کروکی صحنه- صورتجلسه کلانتری و گزارش اورژانس راهم پیوست مدارک نمائید/.

باید طبق ماده ۱۴ قانون آیین دادرسی مدنی دادخواست مطالبه ضرر و زیان بدهید.