هزینه کارشناسی بر عهده خوانده است یا خواهان و چقدر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۴۴۷ #74952950

با سلام
هزینه کارشناسی یک دادخواست با موضوع مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی مبنی نکول برنامه نویس از ایفای تعهداتش با خوانده است یا خواهان؟ و مبلغ آن چقدر است؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه به عهده خواهان می باشد و در صورت صدور رای به نفع خواهان می تواند از خوانده مطالبه کند

با سلام
پرداخت هزینه کارشناسی با شخصی است که درخواست ارجاع امر به نظر کارشناسی را دارد
لذا بعد از حقانیت ، این شخص میتواند هزینه کارشناسی را از طرف محکوم مطالبه نماید

هزینه کارشناسی بر عهده متقاضی کارشناسی هست . و اگر کارشناسی بنا به نظر قاضی دادگاه باشد پرداخت هزینه آن به عهده خواهان می باشد

سلام . هزینه ی کارشناسی با متقاضی کارشناسی می باشد و اگر دادگاه دستور ارجاع به کارشناسی بدهند بدون تقاضای طرفین با خواهان می باشند ..

سلام . هزینه ی کارشناسی با متقاضی کارشناسی می باشد و اگر دادگاه دستور ارجاع به کارشناسی بدهند بدون تقاضای طرفین با خوانده می باشند ..

پرداخت هزینه دستمزد کارشناس به طور کلی بر عهده متقاضی کارشناسی و ذینفع است . در موضوع سئوال ابتدا دستمزد از خواهان دریافت میشود ولی در نهایت در رای صادره جزء خسارات دادرسی محسوب و در زمره محکومیت های خوانده درج میگردد .

هزینه کارشناسی حسب مورد می تواند عهده خواهان یا خوانده و یا متضامنا باشد