میگوید که ما رفتیم دنبالشان اما اونها فرار کردند و نتوانستیم بگیریمشان چه کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۲۳ #74932031

سلام خوبین دو پرونده مشترکی وجود دارد که یکی سر زمین بوده و دیگیری که دنبالش به وجود می آید برای نزاع و دگیری سر زمین بود یک گروه که از اقوامم نزیدکانمان (پسر عمو هایمان و عموهان بوده اند) دز یک سال گذشته همچین موقع اون گروه به برادرهای من زدهاند که پسر عموهایم هستند همه چاقو و سلاح سرد داشته اند الان حکم اومده که باید بروند زندان و برادرهای من همه زندان رفته ولی از طرف اونها از ۹ نفرشون فقط سه نفر رفته اند و بقیشون اصلی کاری ها نرفته اند و ایها تا جایی پیش رفته اند که حتی دادستان و کلانتری منتطه را نیز خریده اند و حتی کلانتری منتطه هیچ تلاشی جدی نمی کند و به صورت خیلی نمایشی و دروغین و صحنه سازی دنبالشون می کنند که بگیردشان واونها ر فراری می دهد و بعد میگوید که ما رفتیم دنبالشان اما اونها فرار کردند و نتوانستیم بگیریمشان و الان یک هفته گذشته و هیچ خبری نده و کلا اینها معلومه اینقدر خرج کردن که کلا دادستان به هوراش کلانتری محل .... به نفع خودشان خریده اند می خواستم از شما یک مشاوره بگیرم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با اطلاع از مخفیگاه نسبت به جلب آنها اقدام کنید

با احترام ، اگر از مخفیگاهشان مطلع هستید گزارش دهید.

با سلام ،در صورتی که مخفیگاهشان را اطلاع دارید گزارش نمایید

سلام ممحل را اطلاع دعید

با سلام اگر از مخفیگاهشان مطلعید گزارش دهید

می توانید محل اقامت ایشان را گزارش نمایید

اگر از مخفیگاهشان مطلعید گزارش دهید