به اندازه پولی که ثمن معامله ما بوده حساب بنده را دادگاه توقیف نموده، البته بنده آن پول را خرج کردم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۵ #74785574

با عرض سلام
شخصی ۳ ماه مدت آشنایی ما بوده از بنده یک قطعه زمین را خریداری کرده و ثمن معامله را از حساب خود به حساب بنده واریز کرده است،هم اکنون از آن شخص با اتهام کلاهبرداری در فروش یک خانه شکایت شده،متاسفانه به اندازه پولی که ثمن معامله ما بوده حساب بنده را دادگاه توقیف نموده است،البته بنده آن پول را خرج کردم،لطفا راهنمایی کنید که چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا شما بایستی اثبات نمایید که این مبلغ جهت خرید ملک بوده و یا اینکه اگر ملک را خریداری نموده اید و بنام دوست شما مبایعه تنظیم شده به دادگاه ارایه نمایید
دوما در صورتی که این وجه واریز شده را خرج نموده اید لذا بایستی این مبلغ را تهیه و به صندوق دادگستری واریز نمایید تا رفع مسدودی حساب شما گردد

سلام
با استناد به معامله ی زمین و میزان ثمن ان ، اعتراض والث مطرح کنید

اگر قادر به اثبات معامله باشید میتوانید به عنوان اعتراض ثالث طرح دعوی نموده و درخواست رفع انسداد از حسابتان را بنمایید .

با توجه به قرارداد شما و خریدار با ذکر وج پرداخت شد بابت ثمن معامله بود درخواست رفع توقیف حساب نمایید و طی یک لایحه یا درخواست از همان مرجع اطلاع بدهید