در صورتی که بالکن مشرف به همسایه بوده و ایجاد مزاحمت کند امکان شکایت وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱,۰۴۷ #74755

سلام
ساختمان ما دارای حیاط خلوت و نورگیر است اخیرا ساختمانی در مجاورت ما ساخته شده که سازنده از طرف اشپزخانه بالکن درست کرده و این بالن به فاصله ی ۳متر در روبروی پنجره ی ماست ایا میتوان شکایت کرد و برای شکایت باید به شهرداری رفت یا دادسرا ؟؟؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را از طریق شهرداری پیگیری کنید.

بااحترام
به شهرداری مراجعه نمایید

با سلام . ابتدا به شهرداری مراجعه کنید و تخلف ساختمان مجاور را اطلاع دهید.

اگر ساخت و ساز ایشان با مجوز شهرداری و طبق نقشه تایید شده صورت گرفته باشدخیر نمی توانید پیگیری کنید برای اطلاع به شهرداری منطقه مراجعه فرمایید

با سلام از شهرداری و قسمت کمیسیون ماده صد پیگیری کنید

به مهر
اگر احداث بالکن با مجوز شهرداری و رعایت اصول شهرسازی باشد قابل شکایت نیست. در غیر اینصورت موضوع هم از طریق هرداری و کمیسون ماده۱۰۰ و هم از طریق دادسرا تحت عنوان ایجاد مزاحمت قابل پیگیری و شکایت می باشد.

مخاطب گرامی شما می توانید با مراجعه به شهرداری محل اقدام به شکایت از نحوه ساخت بالکن و ایجاد مزاحمت برای ساختمان های مجاور نمایید.