آیا زوج می تواند با ارائه فاکتور قدیمی طلاهایی را که قبلا خریده استرداد نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۰۱۰ #74643

سلام
اولا ممنون از وقتی که میزارید
بعدش میخاستم بدونم اگرتاریخ عقد سال93باشد فاکتور خرید طلاجات اراعه شده به دادگاه مربوط به سال90باشه
یعنی حدود3سال قبل ازعقد و آشنایی زوجین
آیا قاضی می پذیرد؟
شوهرم دادخاست طلاق داده و باوجودکه طلاهای منو خودش فروخته الان در دادگاه مدعی شده که میخاد طلاهارو پس بگیره
منکر میشه که طلاهارو فروخته
من نمیتونم ثابت کنم که خودش طلاهامو فروخته
تنهاچیزی که هس تاریخ فاکتور هس که3سال قبل عقدماهس
آیا این فاکتور برای دادگاه سندیت داره؟آیاازش می پذیرن؟؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر امکان پذیر نیست

شوهر شما باید فاکتور ارایه کنه که شما طلاها را در اختیار دارید و یک فاکتور قدیمی قبل از زمان عقد اثبات کننده نیست

اگر دادخواستی مبنی بر استرداد طلاجات مطرح کرده باشند دعوی ایشان رد خواهد شد .

در صورتی که طلاها در اختیار شما نباشد همسرتان نمی تواند با ارائه چند فاکتور قدیمی که مربوط به قبل از ازدواج بوده اثبات نماید همچنان طلاها در اختیار شما هستند.