در پیش خرید آپارتمان که تاریخ تحویل مشخص شده از چه زمانی خسارات تعلق می‌گیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۴ #74459315

این آپارتمان ۹۸/۴/۱۵تحویل آپارتمان و هم تنظیم وکالت خونه، چون خونه وکالتی قولنامه ای هستش، حالا همون گواهی عدم حضور در دفتر اسناد بگیرم ملاک هست برای دادگاه؟
یا اگه گواهی عدم حضور بهم نداد چکارکنم؟
با ارایه اظهارنامه هم میشه که بگم خونه و وکالت نمیزنی من مطالبه خسارات طبق قرار داد دارم یا که باید یه راست شکایت کنم؟
درضمن خونه درحال ساخت هست و ۶ماه دیگه تحویل داده میشود، حالا بهتره شکایت کنم الان یا ۶ماه دیگه شکایت کنم یا که بزارم کارشو بکنه بعد اگه تحویل نداد شکایت کنم؟
چون از یطرفم با فروشنده یکمی میونمون شکرآب هست، حالا چه راهی بهتره توضیح کامل ممنون؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر تاریخ تنظیم سند۱۵تیرباشه ازدفترخانه گواهی عدم حضور بگیرید وبعدازآن برای فروشنده نیز درخصوص تحویل وتنظیم سنداظهارنامه ارسال کنید

سلام اگر تاریخ انتقال سند ۱۵ تیر است ، باید با در دت داشتن اصل قرارداد به دفتر خانه مراجعه کنید و گواهی عدم حضور فروشنده را اخذ کنید .در خصوص تحویل و انتقال سند ، علاوه بر گواهی عدم حضور ، برای فروشنده اظهارنامه ارسال کنید .