بنده را راهنمایی کنید که برای طلب خسارت های وارده از طریق قانونی باید چه کارهایی رو انجام بدم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۴۰ #74377561

با سلام و عرض ادب
قسمت بیرونی سمت کوچه دیوار حیاطمان به دلیل عقب نشینی همسایه که حدودا یک متر عقب نشینی کرده به طرز فاجعه باری زشت و نا فرم و عین دیوار خرابه شده که میخواستم بپرسم آیا تعمیر نمای این قسمت به عهده همسایه ای است که عقب نشینی کرده یا اینکه تعمیر نما به عهده خود ماست؟!
ضمنا بجز این خسارت چندین پلاک تجاری دیگر نیز با ما مجاور هستند که هر کدام به نوعی خسارت های کوچک و بزرگی را به دیوارو سقف و لوله بخاری و کانال کولر و .... وارد نموده اند و ضمنا کف هال منزلمان بدلیل گود برداری یکی دو تا از پلاک های مجاور دچار نشست شده و دیوار قسما هال منزلمان بدلیل ساخت و سازهای ملک های مجاور ترک برداشته و بخاطر بی احتیاطی لوله سیمانی بخاری داخل دیوار را از سمت بیرون سوراخ کرده اند و عملا دودکش بخاری داخل دیوار توان مکش دود رو بخاطر خرابی ایجاد شده از دست داده و بجای مکش دود برعکس عمل میکند و دود رو به داخل خانه پمپاژ میکند
همچنین کارگران و بناهایی که در حال ساخت پلاک های مجاور هستند بخاطر سهولت رفت و آمدشان از پشت بام ما بدون هماهنگی تردد می‌نمایند و کانال کولر را با پا گذاشتن بر روی آن کج کرده اند و همچنین هر آنچه گچ و شن و سیمان است را روی نور گیر و پشت بام ریخته و نه تنها عذرخواهی نمی کنند بلکه پس از اتمام کارشان هیچ نظافتی بخاطر کثیف کاریشان نمیکنند
ازتون خواهش می‌کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از انجام تامین دلیل نسبت به طرح دعوا اقدام نمایید

تعمیر نمای بیرونی خانه به عهده شماست در خصوص خسارات وارده هم ابتدا تامین دلیل نموده و سپس دادخواست خویش را تنظیم نموده

در خصوص نمای ساختمان از آنجا که همسایه شما قصوری نداشته و عقب نشینی برابر مقررات شهرسازی اجباری است، هزینه تعمیر بر عهده شماست.
درباره تردد غیرمجاز میتوانید شکایت کنید و جبران خسارات را نیز بخواهید.
در مورد دیگر خسارت ها باید با تامین دلیل نسبت به جلب نظریه کارشناسی اقدام نموده و بر مبنای آن نظریه طی دادخواستی جبران خسارت را مطالبه فرمائید

سلام.تعمر نمای بیرون بر عهد مالک است ودر خصوص پشت بام می توانید با دلایلی مثل شهود ویا گرفتن عکس ویا ویدئو در دادگاه طرح شکایت مزاحمت نمایید . پیشنهاد می شود به دلیل مشکلات پیگیری شکایت گذشت نمایید.

با احترام از طریق شهرداری اقدام نمایید

ضمن اهدای سلام و احترام
مرمت نمای بیرونی ملکتان به عهده مالک میباشد لیکن چنانچه علت ورود خسارت ناشی از عملیات ساخت وساز مجاوران باشد میتوانید با تقدیم دادخواستی به خواسته صدور قرار تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف و اخذ نظریه کارشناس اقدام به طرح دعوی حقوقی مطالبه خسارت از مجاورینی که مسبب ورود شده اند نمایید

سلام
تعمیر دیوار بر عهده شماست و لی درخصوص تردد از پشت بام میتوانید ابتدا تذکر و در صورت تکرار شکایت کنید و اگر خسارتی بوجود آمده درخواست خسارت نمایید .