کلاه برداری رایانه ای رو چطور میتونم پیگیری قانونی کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۵ #74354754

با سلام.
خواهر بنده متاهل و بی سواد است. حدود دو سال قبل پسر برادر شوهر ایشون که نوجوانی ۱۵ ساله بوده به خواهرم گفته یه کارت عابربانک به من بده که یه نفر قراره برام پول واریز کنه، خواهرم هم یه کارت عابر به نام خودش داشته و به این پسر داده.
بعد از چند وقت متوجه میشه که جلو بقیه حسابهاشو بستن، بعداز پیگیری میبینه پسرک از یه آقایی تو کرمانشاه کلاه برداری کرده و اون فرد شاکی شده و چون حساب بانکی به نام خواهرم بوده دادگاه براش احضاریه فرستاده.
الان نمی دونیم باید چکار کنیم و چی بگیم.
البته مبلغی که شاکی مدعی شده از حساب خواهرم برداشت شده و جلو حسابش باز شده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق پلیس فتا اقدام نمایید.

با سلام.
مسوولیت با صاحب کارت می باشد ولیکن به استناد شهادت شهود و سایر ادله می بایست از خود دفاع کنید که کارت در اختیار شخص ثالث بوده و از ارتکاب جرم بی اطلاع بوده اید.

سلام، از سواد نداشتن خواهرتون استفاده کنید و اگر شاهد و گواهی دارید ارائه دهید که خواهر شما بی اطلاع هستند.

سلام
مسئولیت نقل و انتقالات بر عهده مالک حساب و کارت می باشد و باید اقدام به جبران خسارت فرد مالباخته نماید مگر انکه که مراتب اظهارات را با ارائه ادله کافی اثبات نمایید که درا ین صورت جبران خسارت متوجه اولیا پسر ۱۵ ساله خواهد بود

صاحب کارت مسئول هست لیکن میبایست بواسطه ارائه دفاعیات مستدل از خود رفع اتهام کند میتوان ب شهود استناد کرد ک کارت در زمان جرم تحت اختیار مالک نبوده و نیز امارات و قرائن دیگر ک میتواند در اینخصوص موثر و منجر ب حصول علم قاضی جهت برائت خواهرتان شود

درود
از طریق پلیس فتا و جلب نظر کارشناس حسابداری
بیشترین راهنمایی را میتوان بعد از مشاهده صورتحساب بانکی همان کارت ارائه داد