بعد از پایان مهلت وکالت تعویض پلاک مسئولیت انجام تخلفات رانندگی بر عهده کیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹,۱۸۷ #74314

با سلام و خسته نباشید

خودرویی به شخصی فروخته ام و به ایشان وکالت تعویض پلاک دارای مهلت و دارای حق توکیل داده ام، ایشان نسبت به تعویض پلاک اقدام نکرده است. بعد از پایان مهلت وکالت از طریق راهنمایی و رانندگی اقدام به توقیف پلاک کرده ام ( در این مورد فقط به پلیس راهنمایی رانندگی مراجعه کردم که فرم گواهی امضا به من دادند که در دفتر اسناد رسمی آن را ثبت کرده و بعد تحویل پلیس راهنمایی و رانندگی دادم ).

آیا با این تفاسیر ارتکاب به جرم و همچنین تخلف راهنمایی و رانندکی توسط خریدار همچنان در مرحله اول به پای بنده است یا مستقیما به پای خریدار نوشته می شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با داشتن مبایعه نامه برای شما مسئولیتی نخواهد داشت لکن طبق ماده ۲۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به جهت جلوگیری از هرگونه سوء استفاده های احتمالی و امنیتی هم که شده طرفین میبایستی ظرف مدت۴۸ ساعت جهت تعویض پلاک مراجعه کنند و شما نیز بر این اساس موظف به پیگیری برای تعویض پلاک میباشین

با سلام
جرمی محقق نشده است لیکن واریز مبالغ جریمه بر عهده ی مالک میباشد

باسلام از تاریخ وکالت نامه مسؤولیت هرگونه خلافی خودرو وتخلفات رانندگی برعهده راننده و مالکی که با قولنامه یا وکالتنامه مالک شده است.

در هر صورت شخص مورد نظر مسئول خواهد بود . حتی اگر موردی پیش آید که شما را مسئول تلقی کنند می توانید به وکالت نامه و توقیف پلاک استناد کنید

موید باشید