میتونم شکایت کنم با توجه به اینکه انحصار وراثت موجود نمیباشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۴ #74306040

سلام منزل پدربزرگ بنده که قولنامه ای بوده و سهمی از آن متعلق به مادرمن بوده توسط دایی بنده سالها پیش که بنده به سن قانونی نرسیده بودم و مادرم هم بعد از فوت پدر بزرگم از دنیا رفت فروخته شده و سهم بقیه برادرها و خواهرها توسط ایشان پرداخت شده سن کم بنده بهانه عدم پرداخت ایشان شده و اکنون که ۳۵ ساله شدم و مطالبه سهم کردم به دلایل واهی از پرداخت آن سر باز میزند و تنها مدرک بنده پیامکهای ارسالی ایشان در جواب من که مطالبه سهمم رو نمودم میباشد و شهودی که حاضر به دادن شهادت به صدق گفتار بنده میباشند هستند حال استدعا دارم راهنمایی بفرمایید که میتونم شکایت کنم با توجه به اینکه انحصار وراثت موجود نمیباشد
؟و اگر امکانش هست عنوان شکایت و اینکه حقوقی یا کیفری بودنش رو مشخص نمایید با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ولیکن باید انحصار وراثت اخذ کنید.

شما به عنوان ورثه مادر خود می توانید نسبت به دریافت انحصار وراثت مادر و پدربزرگ اقدام کرده و به استناد مدارک موجود و شهادت شهود سهم خود را مطالبه کنید.

بادرودوسلام امکان مطالبه می باشد.

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید

ابتدا با مراجعه به ذفتر خدمات قضایی تقاضای انحصار وراثت بدهید .

با درود
از طریق حقوقی می توانید مطالبه سهم الارث خود را با استناد به دلایل و مدارک از جمله شهادت شهود بنمابید
موفق باشید
فرد

درود
به عنوان ذی نفع امکان اخذ گواهی حصر وراثت وجود دارد.