میگوید باید مالکین نسبت به خرید زمین این واحدها اقدام کند ایا چنین چیزی امکان دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۵ #74294617

با سلام و عرض خسته نباشید
من در سال ۹۶ یک واحد مسکونی از مجتمع ۴۰ واحدی در تهران خریداری نموده ام و بعد از استعلامات لازمه اخذ شده از سازمان ثبت اسناد دارایی و شهرداری و ... فروشنده سند ششدانگ عرصه و اعیان را به نام من انتقال داده اند و حتی من بعدا نسبت به دریافت وام بر روی سند هم اقدام نموده ام که مجدد خود بانک هم استعلامات رو انجام و برای نقل و انتقال بلامانع بوده حال بعد از اینکه سند به نام من انتقال پیدا کرده از طریق دادگاه انقلاب کل ۴۰ واحد توقیف ستاد اجرایی فرمان امام گشته است
درصورتی که همسایگان قدیمی میگویند در این زمین سال ۵۷ تعداد ۱۲ واحد ساخته شده بود که بعد دو مرحله مشارکت گذاشته شد و در سال ۹۱ در زمین مذکور ۴۰ واحد ساخته شده و من هم ۴ سال است که این خانه را بدون اطلاع از این موضوع خریداری کردم و امسال توقیف شده
باید چیکار کنم ؟ ستاد فرمان میگوید باید مالکین نسبت به خرید زمین این واحدها اقدام کند ؟ ایا چنین چیزی امکان دارد ؟ من این خانه را به قیمت روز خریداری کردم و آن زمان هیچ توقیفی نداشته ؟؟ و سند ۶ دانگ عرصه و اعیان به نام دارم . اگه این زمین ها ایراد داره چرا براش سند صادر میشه . از زمان انقلاب بیش از ۴۰ سال میگذره بعد یهو میان میگن زمین توقیفه .

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز بررسی موضوع برای اظهارنظر دارد

سلام نیاز بررسی تخصصی برای اظهارنظر دارد...

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

سلام وقت بخیر
در صورتیکه بتوانید با ادله ی قانونی فساد در مبیع را اثبات نمایید میتوانید خسارت خود را مطالبه کنید .
لیکن اظهارنظر دقیق در این خصوص نیاز به بررسی اوراق دارد.

با سلام نیاز بررسی تخصصی و دقیق برای اظهارنظر دارد

سلام
در صورت اثبات فساد در مبیع امکان مطالبه خسارات به نرخ روز را دارا هستید و اظهارنظر نهایی منوط به بررسی مدارک است

با سلام . نیازمند بررسی دقیق و تخصصی تر است.