بابت منع خدمات شناسنامه چه کاری میشه کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۶ #74102531

یا سلام و خسته نباشید! من چن سالی هست ک منع خدمات هستم و از طریق شناسنامه بابام منع خدماتیم شناسنامه ی بابام از سال۹۲منع خدمات شده و ما نمی‌توانیم کاری بکنیم ب دلیل اینک منع خدماتیم از مدرسه همه چیم زدع شدم شناسنامم عکس دار نمیشه میگن باید اول تابعیت بابات معلوم بشه من بابام اطلاعی از خانواش نداره هیچ خبری ولی شناسنامه ی مامانم اکیه بدون مشکلی در حال حاظر بابام خط فعال داره کارت داره یارانه میاد الان من موندم بعد ۱۸صالگی میتونیم کاری کنم برای شناسنامم یا ن لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ،اولا سوالتون رو دقیق و با جزییاتش نفرمودین ، بهتر است با برقراری مشاوره تلفنی با سایت بنیاد وکلا با متخصص حقوقی مشورت کنید.
به هر حال باید از طریق امور اتباع بیگانه و خارجی مستقر در وزرات کشور یا استانداری محل و بعدا از طریق اداره ثبت احوال محل پیگیری نمایید

درود بر شما ،دوست گرامی پرسشتان مبهم است، لکن بعد از رسیدن به سن قانونی، تحت شرایط قانونی امکان اخذ تابعیت خواهید داشت.

سلام از طریق ثبت احوال پیگیری نمایید

سلام
در صورتی که دارای سن قانونی هستید تحت شرایطی امکان دریافت تابعیت وجود دارد

سلام با رسیدن به سن قانونی امکان دریافت تابعیت البته طبق شرایط قانونی را دارید

درود
توضیح ندادین که پدر شما تبعه چه کشوری هست ولی از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

با سلام. با توجه به سن تان خودتان میتوانید از اداره مهاجرین در استانداری شهر مربوطه اقدام به اخذ تابعیت نمایید.