آیا من می توانم از این طریق برای طلاق اقدام کنم و به نتیجه برسم؛ چگونه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۳ #74083771

عرض سلام و خسته نباشید، من و شوهرم ۳ ساله که اختلاف داریم و به روشهای مختلف سعی دربخشیدن مهریه ام داشته و من را در بلاتکلیفی نگه داشته است، حدود یک سال و نیم است که که برای بار دوم محکوم به تمکین شده ام، اما شوهرم اجراییه را به اجرای احکام نبرده است، و در این مدت هر ۵ ماه ۳۰۰ هزار تومان به عنوان نفقه به حسابم واریز کرده است(یعنی حدود ماهی ۶۰ هزار) در صورتیکه نفقه من حدودا ماهی ۸۰۰ هزاراست، (فوق لیسانس و کارمند رسمی هستم)، با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می توانید درجهت طلاق با بذل مهریه خود ونیز به دلیل کراهت شدید از زوج درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش نمایید

دادخواست طلاق به دلیل عسروحرج مطرح نمایید

با سلام شما باید ابتدا موجه بودن علت عدم تمکین خود را به دادگاه اثبات نمایید و سپس با استناد به ماده۱۱۳۰قانون مدنی به دلیل عسر و حرج تقاضای طلاق نمایید

طلاق در موارد عسر الحرج زوجه اگر بتواند در دادگاه ثابت نماید زندگی او با همسرش سخت و غیر قابل تحمل است دادگاه آنرا تایید کند می تواند بدون رضایت مرد طلاق بگیرد در وصف پاسخ سوال شما اولا حسب آرای صادر شما ناشز شناخته شده ای نفقه به شما تعلق نمیگیرد

یا طلاق توافقی یا ترک انفاق رای بگیرید ک با توجه به رای الزام به تمکین باید برا ی روز هم که شده برگردید خونه

درود
دادخواست مطالبه نفقه دهید و درخواست ارجاع امر به کارشناسی نمایید.

سلام برید اجرای احکام با دردست داشتن مستندات درخواست عسر و حرج بدید