آیا میتونه مانع نصب دوربین دم در حیاط و واحد خودم بشه از نظر قانونی؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۱۱ #73937191

سلام من در یک منزل دوطبقه مستاجر میباشم درطبقه بالا وطبقه پایین هم شخص دیگری مستاجر هست من میخواستم دم حیاط که باز میشه داخل کوچه دوربین نصب کنم وزوم کنم روی دم حیاط وهمینطور دم واحد خودم یک دوربین دیگه نصب کنم واحد ها روبروی هم نیستن و پله میخوره بعد ایستگاه پله بعد باید دور بزنی وبری پایین بعد واحد طبقه پایینه مستاجر طبقه پایین اومد و نذاشت نصب کنم میگه من ۲۰روز دیگه میرم بعدا شما نصب کنید یا من نصب کنم از نظر فانونی مشکلی نداره برام؟ مچکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام برای نصب دوربین توافق و تراضی کلیه مالکین نیازمی باشد.

درود بر شما . برای نصب دوربین در قسمت مشاعات اجازه و رضایت سایر ساکنین را باید داشته باشید در غیر اینصورت میتونن مانع از نصب دوربین در قسمت مشاع بشوند

با احترام برای نصب دوربین رضایت همه ی مالکین نیاز می باشد

راهرو و فضای مشترک آپارتمان مشاعات است و برای هر اقدامی باید رضایت سایر همسایگان را داشته باشید.

نیاز به رضایت تمام ساکنین میباشد

نصب دوربین در مشاعات باید با رضایت تمام مالکین باشد.

سلام دوست عزیز، بنظرم صبر کنید این چند مدت بگذرد، چراکه بیرون از واحد شما مشاعات محسوب می گردد و نصب دوربین منوط به رضایت شرکای مشاع بوده، لکن از پله اختصاصی خود و ورودی به واحد خودتان می توانید نصب کنید