تقسیم ارث همسری که فوت کرده به چه صورت است ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۵ #73772229

همسرم فوت کرده ما دو فرزند یک دختر ۰۸ ساله و یک پسر ۰۹ ساله داریم پدر و مادر همسرم زنده هستند و او دو خواهر که یکی بیوه میباشد دارد و سه برادر،من مهریه نگرفتم در زمان بودن همسرم تقسیم اموال به چه صورت هست؟ آیا خانواده او هم ارث میبرند؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا مهریه تان را اجرا بگدارید. اول مهریه شما پرداخت مازاد ترکه بین شما پدر و مادر و فرزندانتان به نسبت سهم الارث تقسیم خواهد شد

در صورت فوت همسر تقسیم سهم الارث به نسبت سهام ورثه صورت میگیرد وشما می توانید مهریه خود را از ورثه مطالبه کنید که از سهم الارث متوفی به شما پرداخت می شود سهم الارث شما یک هشتم از اموال متوفی یک ششم سهم الارث پدر و مادر وما بقی به اولاد متوفی که پسر دو برابر دختر ارث می برد

با سلام
شما ابتدا مهریه خودرا به اجرابگذارید تا از اموال مرحوم شوهرتان مهریه پرداخت شود.سپس برحسب انحصار وراثت یک ششم به پدر و ما درش و الباقی به شما و فرزندانتان میرسد.خواهر و برادر آن مرحوم حقی ندارند از ما ترک

اول مهریه ی شما پرداخت میگردد ،و به خواهر و برا ر ایشان ارثی نمیرسد

ضمن این که در زمان بودن همسرتان اصلا بحث ارث موضوعیت ندارد و شوهرتان می توانسته همه اموالش را به هر کسی که می خواسته منتقل کند .

سلام شما مهریه خود را باید به اجرا بگذارید . ابتدا مهریه از اموال شوهرتان کم می شود سپس آنچه باقی می ماند بر اساس گواهی حصر وراثت به ورثه می رسد . ورثه شوهرتان ، شما و بچه ها و پدر و مادرش هستید ولا غیر

در حال حاضر شما یک هشتم و پدر و مادر ایشان یک ششم ارث خواهند برد و باقی مانده به دو فرزند شما تعلق خواهد گرفت.