چگونه در صورت عدم حضور دو تن از وراث در دادگاه قاضی دستور فروش ملک را میدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۷۳ #73286

سلام. پدر من ۱۴ سال پیش فوت کردند ایشون از همسر اولش ک مادر بنده هستن دو فرزند دارند من و برادرم. و بعد از متارکه از مادرم مجددا متاهل میشوند و ۶ فرزند از همسر دوم خود دارن ۵ دختر و ۱ پسر. وقتی پدرم فوت میکنند مادرشون هم در قید حیات بودن ولی چن سال پیش فوت کردن و یک خواهرو یک برادر پدرم زنده هستن. من بعد از چهارده سال قصد مطالبه ی ارثم را کرده ام ولی قاضی دادگاه بدون حضور عمو و عمه ام دستور فروش را صادر نمیکند من چه کاری میتوانم انجام بدهم که به نتیجه برسم چون چن بار سعی کردم ولی موفق نشدم

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تمامی وراث برای تقسیم مال حاظر باشند و رضایت خود را اعلام نمایند. می توانید برای ملزم کردن آن ها اظهار نامه بفرستید.

موید باشید