برای ابطال صلح نامه طرفین از طریق چه مرجعی باید اقدام کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۸ #73175708

با سلام و سپاس از پاسخ وکلای محترم مرجع رسیدگی به ابطال صلحنامه یا توافقنامه چه کسی است؟ آیا هر یک از طرفین توافقنامه میتوانند با علم خویش(درست یا نادرست) توافقنامه را نقض نماید یا باید از طریق مراجع قانونی اقدام نمایند؟

مشاوره حقوقی صلح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صلاحیت داگاه است و اگر ارزش آن کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد در صلاحیت شورا و اگر بشتر باشد در صلاحیت دادگاه عمومی حقوقی است .

بستگی به شرح آن و اختیارات فسخ و ابطال مندرج شده دارد . ولیکن میتوانند با تراضی هر دو طرف ابطال نمایند . و در صورت مراجعت قانونی بایستی درخواست به دادگاه ارائه شود .

سلام اگر غیر مالی باشد در صلاحیت داگاه است و اگر مالی باشد و ارزش آن کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد در صلاحیت شورا و اگر بشتر باشد در صلاحیت دادگاه است .

با سلام ابطال یا اعلام بطلان یا فسخ عقود و ایقاعات اگر در قرارداد یاد شده اختیاری برای طرف مقابل پیش بینی نشده باشد و یا سیستم دیگری برای حل و فصل اختلافات پیشبینی نشده باشد با دادگاه عمومی حقوقی است.