همین خونه رو که الان هستم رهنشم بیشتر شده امکانش هست تمدید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۴ #72685015

سلام خانمم میخاد جهیزیشو ببره خونه ایی که باباش براش میخره ‌بعد میگه که دوست داری بیا با ما (خودش و فرزندمان ۱/۵ ساله مان ) زندگی کن یا نه برو تنهایی زندگی کن.
وتمکین هم نمیکنه میگه در شان من نیست خونه که تهیه کردی.
(جهیزیه ش هم در حد عالی گرفتن)
(خانوادش هم از خانواده ما از نظر اقتصادی بالاتره)
ولی ما دوسال اول زندگی دریک خونه ۷۵ متری زندگی کردیم
سال سوم با اصرار خانم و فروختن طلابرای رهن بیشتر و نزدیک به پدر ومادرش بودن دریک خونه ۱۴۰ متری که منم اونقد راضی نبودم ساکن شدیم.
الان که سال چهارم زندگی هست میگم بیا خونه ایی
که پدری ما داره خالیه به همان متراژ ۷۵ متری دریک محله دیگه فشار اقتصادی هست بریم اونجا ، نمیاد و میگه در شان من نیست.
ما از اول زندگی اصلا قبل از ورود به تالار عروسی مشکل وجربحث داشتیم والانم داریم.

_از یک طرف بچه داریم میگم طلاق نگیریم اقلا بزرگ بشه
_از یک طرف دیگه خانمم بساز نیست وحرفمو گوش نمیده پدرومادرش و برادرش مهمتر از من شدند. (تک دخترم هست )
_من با خانوادهش ارتباطمون دو طرفه کات کردیم.
_از یک طرف هم باخودم میگم بیفتم تو مسیر دادگاه شکایت بازی .هم خودمو خسته میکنم وهم زمان وهم عمر آدم تلف میشه وهم تمرکزی بر کار زندگی خودم وآسیب به خودم خانواده پدرومادر وناراحتی به بار داره.
واز طرف دیگه نمیخام زیر بار منت پدر خانمم برم.؟

به نظر شما من چکار کنم

یا خونه ایی به سلیقه خانم بگیرم ؟
یا برم تو خونه ایی که پدر خانم میخاد تهیه کنه ؟

یا اینکه شما راهی دارید بهتر از من ؟؟؟
که نه زیر بار منت برم و نه این زندگی بپاشه.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب در صورت عدم توافق به صورت توافقی دادخواست تمکین می توانید بدهید

با سلام ،خانه ای که پدر برای دخترش میخرد با توجه به اینکه تهیه مسکن با شماست بهتر است از صاحب ملک اجاره کنید والا مشکلات خود را خواهد داشت.وگرنه در جایی که مناسب تشخیص می هید خانه تهیه و دادخواست الزام به تمکین دهید.

با درود
درصورتی که موضوع شما توافقی حل نشود میتوانید دادخواست تمکین دهید.

در صورتی که تمکن مالی کافی داشته و جهت جلوگیری از تشدید اختلافات میتوانید خانه ای پدر زوجه را اجاره نمایید.