شکایت از فروشنده به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۰ #72670478

سلام خسته نباشید.
بنده چند وقت پیش یه لپتاپ خریدم ولی رسید دستم دیدم مشکل داره پس فرستادم از قزوین به بوشهر با تیپاکس که بیمه هم بود بسته بندی. ولی وقتی رسید مقصد فروشنده عکس فرستاد که داغون شده بود لپتاپ از چند جا و پارگی کارتنش. گفت که تیپاکس اینطوری تحویل داده و بسته رو چک نکرده. الانم مشخص نیست کار خودشون بوده یا تیپاکس.
میخواستم بدونم شکایت کنم امکان پیگیری هست؟
یا چکار باید بکنم؟ قزوین شکایت کنم؟ یا باید بوشهر باشه؟
اصلا فایده ای داره؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان شکایت علیه تیپاکس و فروشنده دارید و مراتب باید از طریق بوشهر پیگیری شود

باسلام
شما میتوانید از شرکت تیپاکس شکایت نمایید و باید اثبات نمایید که موقع حمل اسیب دیده است
همچنین دریافت کننده باید موقع تحویل در صورتی که معیوب بوده از گرفتن خودداری می کرده است..

دادگاه صلاحیت دار در مساله شما بوشهر است

- رسیدگی به شکایت در این مورد در صلاحیت دادگستری بوشهر میباشد . - به نظر ادعای شرکت مذکور قابل پذیرش نمیباشد چرا که تحویل کالا به صورت صدمه دیده عقلانی به نظر نمیرسد .

با سلام
در مورد اثبات معیوب بودن دستگاه و بازپس فرستادن شما باید این امر را ثابت نمایید. در مورد حمل و نقل نیز بایستی اثبات نمایید که متصدی حمل و نقل خسارت دیگری بر آن وارد نموده است.

سلام
چون معامله شما در بوشهر بوده و فروشنده نیز در بوشهر است اگر بخواهید ادعایی مطرح کنید باید در آن محل باشد
و اثبات مواردی که گفتید و اینکه خسارات وارده مربوط به شرکت تیپاکس است یا فروشنده کار مشکلی است
و قاعدتا شرکت فروشنده اگر بسته بندی مشکلی داشته باشد نباید آن را تحویل بگیرند به هر حال این کار دوندگی دارد اثبات آنهم کمی مشکل است.