هیچ قرار داری نداریم که سفته دست کار فرما بوده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #72522629

با سلام و خسته نباشید...
من بعد از ۴ سال کار در یک شرکت پایان سال ۹۷ بنده را اخراج کرد و من تقاضا سفته کردم متاسفانه کار فرما من گفتن سفته ها دست من نیست .... من اقدام به شکایت علیه سفته هام کردم و در کلانتری قید کرد دست من نیست (کار فرما) و در داد یاری منع تعقیب خورد ۴ نفر برده بودم برای شهود دو نفر غریبه یکیش همسرم و دیگری پدرم بعد از این رفتم اداره کار شکایت کردم بعد از ۸ ماه رفت و آمد محکومش کردن در اداره کار و الانم داره اجرا میشه اما طرف مقابل مال هایی معرفی میکنه که نه ارزش فروش داره فقط داره وقت میخره .... حسابشونم خالیه ... در حین ای ۸ ماه تهمت دزدی تا تونست زد اما هیچ کدومش ثابت نشد تا اینکه بالاخره سفته سفید امضا بنده را داده به یک شخصی که هر جا میری میگی این شخص میگن شغلش همینه وصول سفته و چک.... زمانی که سفته اجرا گذاشت ۱۹ همین ماه من علیه کار فرما و این شخص شکایت
خیانت در امانت ... منتهی هیچ قرار داری نداریم که سفته دست کار فرما بوده اما شاهد ۲ نفر دارم که سفته تحویل این شخص دادم پردم امضا کرده و همسرم شاهد بودن که سفته به ایشون تحویل دادیم تا اینجا ۴ نفر و در حین این درگییری های طی این ۸ ماه به شاهدامم اضافه شده دو نفر در اداره کار حاضر شدن شهادت بدن که بنده تهدید به سفته کرده و گفته اجرایش میندازم و زندان ومیندازمت و گفته سفته ها دستمم... و یک جلسه در شکایت دزدی های این شخص به دونفر از شاهدین اصلیم گفته سفته میدم ولی تموم شکایت هاشو پس بده ..... باز اینم توی اظهارات کتبی کلانتری نوشتن شاهدینم و یک نفر دیگه توی جلسه سازش باهم داشتیم دو سه روز پیش هم صداشو ضبط کردیم و کسی که اونجا بود گفت من شهادت میدم که سفته داده بکسی و ازش میگیرم اما جلسه سازشم خودش خراب کرد ...
سوال دوم اینه خیلیا میگن باید اول ثابت باید بشه چرا سفته به این شخص دادم ... و من این شخص اصلا نمیشناسم نه مبادلات مالی داشتم نه تماس تلفنی

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سفته سند تجاری است در دست هرکس باشد دارنده است محسوب میشود مگر در وجه معین وچنانچه به دیگری داده شده وبدهکار بودن صادر کننده ثابت نشود انتقال دهند مرتکب جرم خیانت در امانت شده