آیا قیم میتواند سند صلح عمری فوق را ابطال کند؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۵۶ #72280602

یکسال و ۸ ماه پیش خواهرم در کمال صحت عقل و جسم منزل خود را طی سند صلح عمری بنام من کرد، و حدود ۷ ماه قبل هم سکته مغزی کرد و طبق گواهی پزشک مغز واعصاب توانایی تصمیم گیری امور اداری و حقوقی خود را ندارد، ما ۵ خواهر و یک برادر هستیم،آیا برادر ما میتواند ازطریق دادگاه راسا اقدام به اخذ حکم حجر و قیومیت خواهرم را بکند؟
من برای جلو گیری از این کار چکاری میتونم انجام بدم؟

مشاوره حقوقی صلح
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ، قابل ابطال نمی باشد .

بله امکان دریافت حکم حجر وجود دارد .اما گر معامله در زمان صحت عقلی ایشان تنظیم شده باشد حجر بعدی تاثیری در صحت معامله ندارد و معامله صحیح است.

با توجه به اینکه صلح نامه در زمان صحت عقلی ایشان بوده معتبر است.

چون عقد صلح در زمان صحت و سلامت ایشان واقع شده و عقدی لازم است هیچ خدشه ای به آن وارد نیست. اگر قیومیت برادر خودرا نسبت به خواهر قبول ندارید می توانید از طریق اداره سرپرستی اعتراض کنید و درخواست قیومیت خواهرتان را بدهید.

باسلام
خیر قابل ابطال نمی باشد

بنظر صلح به درستی منعقد گردیده است.

عقد صلح عصدی لازم است.