آیا استناد به استشهاد کارگران در بخش تولید نسبت به بخش آزمایشگاه که کاملا مجزا از همدیگر است صحیح می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۲ #72228

اینجانب از سال 91 در کارخانه ای به عنوان مسول آزمایشگاه مشغول به کار بوده ام و کارفرما اینجانب را تا سال 93 بیمه نکرده و هیچ گونه قردادی نیز منعقد ننموده. بعد از سال 93 تا 95 نیز برای کارکرد 30 روز اینجانب فقط 10 روز بیمه رد کرده با اینکه در قرداد امضا شده بعد از 93 کارکرد اینجانب 30 روز ذکر شده. در شکایت از اداره کار نسبت به حق بیمه و پایان کار و عیدی، کارفرما ادعا نموده که کارکرد اینجانب 10 روز در ماه بوده و اداره کار جهت اثبات این امر بازرسی انجام داده که کارگران ادعای کارفرما را تایید نموده اند. با توجه به این مطالب آیا استشهاد اداره کار از کارگر ساده نسبت به مسول بخش آزمایشگاه صحیح می باشد؟ در ضمن فقط اینجانب در آزمایشگاه مشغول بودم و هیچ همکاری نداشتم و آزمایشگاه مجزا از سالن تولید بود. آیا ملاک قرداد کاری نیست؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه بخش آزمایشگاه کاملا مجزا از بخش تولید است شما می توانید نسبت به این استشهاد معترض شوید ، چه بسا که کارگران از ترس اخراج شدن تن به این شهادت داده باشند. قرارداد کار شما 30 روزه بوده و این امر شما را از اثبات بی نیاز می کند در حالی که کارفرما باید ترک محل کار توسط شما را به اثبات برساند.