آیا طرح "مالیات‌ بر سود فروش مسکن" شامل کسی که قبل از اجرایی شدن این طرح خانه‌ای را خریده و بعد از اجرایی شدن طرح، آن خانه را می‌فروشد می‌شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۳ #72213561

با سلام
اخیرا مجلس طرحی تصویب کرده که بر اساس آن اگر کسی خانه‌ای را که کمتر از یک سال است در تملک اوست بفروشد باید مالیات بر سود فروش آن را پرداخت کند.
من ۴ ماه پیش خانه‌ای را خریدم و قصد دارم ۵ ماه دیگر این خانه را بفروشم.(یعنی فاصله‌ی زمانی خرید و فروش خانه کمتر از یک سال خواهد شد) حالا اگر قبل از اینکه من خانه‌ام را بفروشم این طرح اجرایی شود من باید مالیات بر سود فروش خانه‌ام را پرداخت کنم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مالیات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
فعلا قانون مذکور تصویب نشده

با سلام. اصولا قوانین نسبت به گذشته تسری پیدا نمی کنند مگر اینکه در خود قانون این امر ذکر شود.

بااحترام
فعلا اجرایی نشده است

با سلام فعلا قانون مذکور تصویب نشده است.

باسلام
قانون نسبت به اینده میباشد مگر در خود قانون به عطف به ما سبق شدن اش تصریح شود.

با سلام، قانون عطف به ما سبق نمی شود و به گذشته سرایت نمی کند

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید قانون نسبت به آینده می باشد مگر در شاریطی قانونگذار عطف به ماسبق شدن را در قانون قید کرده باشد.