اگر زنی شوهر را مورد ضرب و شتم و با ناخن های خود او را مجروح سازد، شوهر چه باید بکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶۳ #72173509

با سلام.
اگر زنی شوهر را مورد ضرب و شتم قرار و با ناخن های خود او را مجروح سازد، شوهر چه اقداماتی را می تواند انجام دهد؟
و آیا این کار زن باعث طلاق او تعلق نگرفتن مهریه به زن می شود یا خیر؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضرب و جرح مانع دریافت مهریه نخواهد شد
جهت آسیبهای وارده، علیه ایشان شکایتی مبنی بر ضرب و جرح مطرح نمایید.

سلام
خیر اقدام ایشان مانع در خصوص دریافت مهریه نمیباشد

سلام
در هر حال مهریه باید پرداخت شود
نسبت به جراحات وارده شوهر میتواند تقاضای پرداخت دیه نماید

با سلام، ارتبلطی با حق طلاق و حق مطالبه مهریه ندارد، هر کدام جداگانه مورد رسیدگی قرار میگیرد

شوهر می تواند بابت ضرب و جرح شکایت کند .‌اما مهریه همچنان به زن تعلق می گیرد

بابت ضرب و جرح می توانید به دادسرا مراجعه نمایید و پزشکی قانونی میزان جراحت را اعلام و در صورت اثبات علاوه بردیه محکوم خواهد شد
اما در مورد طلاق ارتباطی ندارد. طلاق حق مرد است و می تواند دادخواست طلاق دهد
اما مهریه حق زن می باشد که چه با ضرب و جرح و چه با طلاق از زن سلب نمی شود مگر اینکه توافقی صورت بگیرد در غیر این صورت هر زمان خواست باید پرداخت شود چراکه دینی هست بر گردن مرد