بیمه بیکاری چه زمانی پرداخت میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۷ #72141400

با سلام
بنده ۲ سال پیش از کارفرما شکایت کردم بابت ناقص رد کردن سوابق بیمه ام و دستمزدم که ایشان را محکوم کردم پروسه اداره کار ۱۰ ماهی طول کشید و باید یک سال که بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد باید پرداخت کند الان هم واحد درآمد اداره بیمه از اداره کار استعلام دستمزدم گرفتن، کی باید بیمه بیکاری من کامل یکسال رو پرداخت کند؟
همچنین کارفرما هنوز به اداره بیمه مراجعه نکرده که سوابق اثبات شده پرداخت کنند غیر از چند ماه که پرداخت کرد.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی ابتدا درخواست اجرای حکم را نمایید و سپس مراحل دریافت بیمه بیکاری را طی نمایید .

با سلام
این روند اداری است و معمولا با پیگیری زیاد امکان پذیر میشه. البته مشروط به اینکه شرایط استفاده از بیمه بیکاری را داشته باشی

حتما به صورت غیر ارادی بیکار شده باشد.بازنشسته یا مستمری بگیر نباشد.بیمه شده حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد قبل از بیکار شدن.