سهام عدالت را زدن به اسم خودشون جرمش چیه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۵ #72121169

باعرض سلام نماز، روزه، عبادت و طاعات قبول ۱۴ سال پدرم فرار کرده یک هزار تومان هم خرجی نداده و اینکه سال ۹۲ مادر بزرگم فوت کردن و تازه فهمیدم سهام عدالت مادر بزرگ ام عموم و عمه ام زدن به اسم خودشون از همه چیز پدرم مرحوم کردن و اینکه نمیدونم چطوری و چه طریقی این سهام عدالت زدن به اسم خودشون هم بابام زنده هستش هم ما ولی پدرم فرار کرده ۱۴ سال بهش دسترسی ندارن

مشاوره حقوقی بورس
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت انتقال غیر قانونی سهام عدالت از سوی سایر وراث با توجه به اینکه پدر در قید حیات هستند طرح شکایت از ناحیه شما مسموع نیست لذا پدر باید مستقیم طرح شکایت نمایند.

سلام
در خصوص سهام عدالت باید ادله کافی برای اثبات انتقال غیرقانونی داشته باشید و در مورد سایر ماترک مادر بزرگتان حداکثر خود مادر بزرگ میتونه نسبت به یک سوم اموالش وصیت کنه و پدر شما نسبت به بقیه دو سوم ماترک و اموال مرحومه سهم خواهد داشت پسر دو برابر دختر.
البته این در شرایطیه که اموال مادربزرگ در زمان زنده بودن نامبرده بطرق قانونی توسط خودش بنام عمو و عمه ها منتقل نشده باشد .
اما برای پیگیری و احقاق حق یا باید شخص پدرتان اقدام کند یا باید وکالت نامه از پدرتان داشته باشید یا باید ایشان دور از جون فوت کنه و شما بعنوان ورثه پدرتان نسبت به دریافت سهم الارث ایشان اقدام کنید.

سلام
امکان ندارد مادربزرگ شما همچین اقدامی کرده باشد یعنی خودش بنام انها کرده
ولی اگر بنام زدن غیر قانونی باشد می توانید از انها شکایت کنید به جرم کلاهبرداری
ولی زمانی شما حق شکایت دارید که از طرف پدر خود وکالت نامه داشته باشید
چون پدر شما در قید حیات به همین دلیل انجام امور حقوقی او توسط خودشان باید انجام شود