تغییر نام زهرا امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۵ #72120251

سلام ، اسم من زهرا هست ولی من این اسم رو دوست ندارم ، قرار بوده اسم من رو بذارن آیدا که به خاطر مصادف شدن تولدم با تولد حضرت زهرا این اسم رو برام گذاشتم ، میخواستم ببینم امکان تغییر اسم زهرا به آیدا هست ؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا درخواست خود را به اداره ثبت احوال مطرح کنید
در صورت عدم پذیرش دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال جهت رسیدگی دادگاه تنظیم کنید، نتیجه مشخص نیست

درود
امکان تغییر نام بکبار در طول عمر هر فرد وجود دارد دادخواست خود را به دادگاه ارائه دهید دلایل مورد ارائه شما بسیار مهم است و بهتر است از متخصص کمک بگیرید چراکه در غالب موارد تغییر نام مذهبی دشوار است و توسط قضات پذیرش نمیگردد .

با سلام، ابتدا به اداره ثبت احوال و در صورت عدم موفقیت به دادگاه دادخواست بدهید ولی بدانید تغییر نام های مذهبی بسیار سخت است

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گردد تغییر نام های مذهبی باید به دستور مام قضایی باشد که جکم گرفتن بسیار سخت می باشد .

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام
اصولا تغییر نام های مذهبی امکان پذیر نمی باشد مگر در صورتی که فراوانی نامی که شما انتخاب کرده اید نسبت به آن نامه مذهبی بیشتر باشد

سلام
اصواا پذیرش تقاضای تغییر نام هایس مذهبی به سختی و در موارد خاص انجام می شود