چگونه میتوانم موقعیت پارکینگ خودم را درسندم مشخص کنم ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #72063199

بنده یه مسکن خریدم که داخل سندم ۶ دانگ پارکینگ به مساحت معین داره داخل صورتجلسه تفکیکی و پایان کار ساختمون هم هست که پارکینگ دارم طرف مقابلم هم به همین صورت ولی دوتا پارکینگ پشت سرهم قرار گرفته تا من ماشین جابه جا نکنم طرف مقابلم نمیتونه رد بشه و میگه من مزاحم پارکینگم در صورتی که در سند من چیزی به اسم مزاحم نیست شورای حل اختلاف رفتم گفتن من مزاحم هستم کارشناس این حرفو زد و گفت باید از شهرداری و ثبت املاک شکایت کنی رسیدگی کنن اونا هم گفتن اگه شکایت کنی پارکینگ شما میشه مزاحم و در سند قید میشه و اصلاح میشه در صورتی که از همون اول قید نشده به اسم مزاحم و به ضرر من تموم میشه.اینا میخوان از سرشون باز کنن...از یکی پرسیدم گفت باید بری دادسرا اونجا شکایت کنی ولی دادسرا هم قبل از من صاحب قبلی این ملک رفته بود کارشناس اومده میگه باید پارکینگ من کلا حذف بشه از سند...آخه مگه همچین چیزی میشه؟من سندی پارکینگ دارم موندم چیکار کنم راهنمایی کنید خواهشا

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوال شما در عمل نجام نشدنی است . مگر این که اداره ثبت در صدور سند شما دچار اشتباه شده یاشد .
در هر حال شما یا می توانید دادخواست مطالبه به نسبت متراژ پارکینگ علیه فروشنده مطرح کنید یا این که اگر پارکین ملاک حرید شما بوده ، دادخواست فسخ معامله مطرح کنید .

از فروشنده بایستی شکایت نمایید و هزینه پارکینگ را مسترد نماید