مستاجر بدهی رهن را پرداخت نمیکند و امروز فردا میکند چه کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۴۰ #71949335

با سلام بنده به عنوان موجر یک واحد اپارتمانی را رهن و اجاره دادم در بنگاه املاک قرارداد نوشته شد و یک نسخه آن تحویل مستاجر گردید و مقرر گردید با پرداخت کل مبلغ رهن کلید اپارتمان تحویل مستاجر گردد.اما به خاطر مدارس .بعد از پرداخت ۷۰ درصد مبلغ رهن کلید تحویل مستاجر گردید ولی پشت برگه قولنامه درج گردید که ۳۰ درصد باقیمانده در تاریخ مشخص شده پرداخت گردد ولی بعداز سکونت . مستاجر بدهی رهن را پرداخت نمیکند و امروز فردا میکند . لازم به ذکر است هنوز یکماه هم نشده بابت پرداخت اجاره ماه اول .تکلیف چیست .تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،از طریق اظهارنامه به ایشان اطلاع بدهید

بدوا اظهارنامه بفرستید ...

سلام وقت بخیر
میبایست اظهار نامه ای را به طرفیت ایشان ارسال نمایید.

با درود نیازمند تنظیم اظهار نامه است

سلام
برای ایشان اظهارنامه بفرستید

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید

باسلام
بدوا اظهارنامه ای ارسال نمایید در صورت عدم‌نتیجه دادخواست مطالبه وجه بدهید