آیا این گواهی مبین استحقاق دریافت دیه از طرف مقابل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۲ #71882837

با سلام

یه گواهی برای پزشکی قانونی گرفتیم که برای برادر مجنون می خواستم بدونم که این گواهی برای پزشکی قانونی خوب است، زیرا پزشکی قانونی گفته که با آجر تو سر برادرم زدن باعث آسیب روحی شده.

گواهی میشود احمد***که به دلیل بیماری شدید اعصاب و روان تحت درمان بوده است، به دلیل تشدید علائم در تاریخ ___ به مدت ۲ ماه در بیمارستان اعصاب و روان بستری بوده است.در حال حاضر علایم بطور قابل ملاحظه کنترل شده است.درمان ایشان مادام العمر می باشد.

آیا این گواهی نشان می دهد که آجر باعث تشدید علائم شده است یا نه؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن ارسالی . دلالت برگواهی صادره مبنی بر بیماری دارد . و حکایت از ضربه خوردن به موجب آجر نیست

با درود نظریه پزشکی قانونی در این خصوص مبهم است و علت تشدید علایم و دیه متعلقه را بیان نکرده است.

سلام باید پزشکی قانونی یک میزانی از دیه را برای ایشان تعین نماید . چون در هر حال آسیب ایشان افزایش یافته .