چطور تقاضای تهیه مسکن دهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۴ #71743694

سلام وقتتون بخیر ببخشید من چند تا سوال داشتم از خدمتتون اینکه من با همسرم به مشکل بر خوردیم و من مهریه را اجرا گذاشتم البته هنوز دریافت نکردم همچنین ایشون ۵ ماه پیش منو کتک زدن و از خونه اخراج کردند من هم دادخواست نفقه دادم و هم شکایت کیفری کردم شکایت ضرب و شتم قبول شده ولی ترک انفاق ن میگه ادله کافی نبود میخوام تجدید نظر کنم چطوری باید این کارا بکنم و اینکه میتونم دادخواست تهیه مسکن هم بدم الان دارم ماهی ۱تومن نفقه میگیرم ولی میخوام دادخواست تهیه مسکن بدم باید چکار کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. چون نفقه را پرداخت میکنه حق شکایت کیفری ترک انفاق وجاهت قانونی ندارد. ولی دادخواست تهیه منزل مسکونی مجزا بلحاظ اختلافات و عدم تفاهم اخلاقی و حق قانونی زوجه میتونید بدین.

سلام وقت بخیر
نمیتوانید در خصوص ترک انفاق اقدام به طرح دعوا نمایید. در خصوص منزل دادخواست تهیه منزل شخصی ارائه نمایید.

سلام
با توجه به اینکه می فرمایید ماهی ۱ تومان دریافت میدارید ترک انفاق بلانتیجه است
دعوای الزام به تهیه منزل شخصی با وسایل ضروری متناسب شان زوجه را مطرح کنید

سلام سوال شما مبهم است در صورتی منظورتان تهیه منزل مستقل توسط زوج میباشد بله میتوانید دادخواست را مطرح نمایید .در خصوص اعتراض ب رای ترک انفاق نیز از طریق دفتر خدمات قضایی نسبت به اعتراض ب رای اقدام نمایید جرم ترک انفاق جرمی ست مستمر ودر صورتی ک حتی یک موارد از تعهدات زوج انجام نشده باشد جرم صورت گرفته بهتر است لایحه قوی تنظیم شود

درود
باید نسبت به رای با دلایل موجه و قابل استناد اعتراض کنید ضمنا برای درخواست مسکن باید ثابت کنید که امنیت جانی و حیثیتی از جانب همسر ندارید

در مهلت باقی مانده برای تجدیدنظر خواهی نسبت به تهیه مسکن نیز در لایحه دفاعیه خود اعتراض نمایید.

در صورتی که مهلتی دارید اعتراض نمایید، مسکن هم جزو نفقه محسوب می شود