اگر شخصی پیدا بشه و ادعا بکنه که زمین متعلق به او بوده و دادگاه نیز حق را به او بدهد تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۷ #71726766

سلام
پدر من یک زمین را ۱۰ سال پیش به صورت قولنامه ای خریداری کرد چون زمین سند نداشت و حالا قصد فروش ان زمین به همان صورت قولنامه ای دارد . حالا اگر شخصی پیدا بشه و ادعا بکنه که زمین متعلق به او بوده و دادگاه نیز حق را به او بدهد تکلیف چیست
۱) ان شخص اول که زمین را به پدرم فروخته باید پاسخگو باشد و برای پدرم مشکلی پیش نمیاد؟
۲) پولی که معامله با ان صورت گرفته باید عودت داده شود و یا پول به نرخ روز باید بازگردانده شود؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر فردی مدعی مالکیت ملک شود اولا بایستی تاریخ مبایعه نامه ایشان قبل از مبایعه نامه شما باشد ( تاریخ ایشان مقدم بر تاریخ شما باشد ) و دوما اگر چنین باشد پدر شما میتواند بر علیه فروشنده اقامه دعوی فروش مال غیر نموده و احقاق حق نماید

درود. بهتر ایت ابتدا از طریق سامانه ی سازمان ثبت اسناد و املاک ، اقدام به درخواست سند رسمی جهت املاک فاقد سند و قولنامه ای نمایید.
چنانچه در این مرحله معارضی وجود داشت ، نسبت به آن اخذ مشاوره نمایید.

سلام . اگر زمین متعلق بغیر بوده باشد پس در این ده سال کجا بوده شاید خود نیز مجرم باشد . اگر اینگونه باشد به جرم انتقال مال غیر از او شکایت باید شود همراه با جبران خسارت باید پرونده را بررسی نمود

با سلام
در صورتی که ثابت شود ملک مال غیر بوده و فروشنده با علم به این موضوع مال غیر را به پدر شما فروخته علاوه بر جبران خسارت به مجازات مقرر در قانون نیز محکوم خواهد شد