مگه حق طلاق با مرد نیست پس چرا جلسه حضوری رسیدگی گذاشتن؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۴۴ #71497040

در دادگاه بدوی طلاق به درخواست زوج رای طلاق صادر شده زوجه اعتراض زده و پرونده رفته تجدیدنظر الان وقت رسیدگی حضوری دادن . برای زوج و زوجه ابلاغیه حضور دادن
ایا امکان داره رای نقض بشه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادگاه تجدیدنظر چنانچه نیاز داشته باشد می تواند جلسه تشکیل نماید.

درود . حق طلاق با زوج میباشد ولی ابتدا باید نسبت به مسائل مالی وموارد دیگر تعیین تکلیف شود و چنانچه لازم باشدجلسه حضوری برگزار میشود

با سلام
دادگاه تجدیدنظر در صورت نیاز طرفین را دعوت خواهد کرد تا توضیحات طرفین را استماع و سپس تصمیم بگیرد، برای اظهار نظر می بایست پرونده مطالعه شود. زوج اگرچه حق طلاق دارد اما مشروط به پرداخت حقوق مالی زوجه است .

با احترام دادگاه تجدیدنظر در صورت نیاز می تواند تشکیل جلسه دهد

حتما اخذ توضیحات از طرفین و تعیین تکلیف حق و حقوق مالی زوجه و سایر موارد مربوط ب طرفین را لازم دانسته اند،در مورد نقض یا تایید رای در تجدید نظر نمی‌توان اظهارنظر قطعی نمود

سلام
دادگاه تجدیدنظر در صورتی که نیاز ببیند جلسات را حضوری برگزار می نماید .

سلام
حق طلاق با زوج است ولی حق طلاق دادن با دادگاه میباشد .
بله امکان نقض رای هست و دلایل شما برای طلاق باید منتقی و محکم باشد .