راه حل برای ثبت طلاقمون چیه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۴۸ #71410632

سلام من و همسرم حکم طلاق توافقی رو گرفتیم از قاضی و به محضر معرفی شدیم اما بدلیل اینکه کد ملی همسرم قفل هست و ممنوع الخدمات هست محضر میگه سیستم بالا نمیاره و نمیتونه ثبت کنه طلاق رو با توجه به اینکه قاضی حکم طلاق رودادن و اینکه میخوام بدونم از چه راههای اقدام کنم من میخوام طلاقم تو شناسنامم ثبت بشه عدم امکان سازش داریم و فقط سه ماه زمان داریم اداره ثبت اسناد هم رفتم کفتن دست ما نیست شرایط و دسترسی به قاضی که دستور قفل کد کلی همسرم رو دادن هم نداریم شاکی داره همسرم الان راه حل برای ثبت طلاقمون چیه لااقل من بتونم طلاقم ثبت بشه .با تشکر از راهنماییتون

مشاوره حقوقی طلاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
ابتدا به شعبه صادر کننده حکم طلاق مراجعه نموده و درخواست باز شدن کدملی و ثبت طلاق را بنمایید و با دستور صادره از شعبه خانواده به اجرای احکام همان دادگاهی که حکم توقیف کدملی را انجام داده بود مراجعه و درخواست باز شدن کد ملی و ثبت طلاق بنمایید.

سلام به شعبه صادر کننده ممنوع الخدمات ای مراجعه شود تقاضای رفع آن به صورت موقت مطرح شود با موافقت قاضی می توان طلاق را ثبت نمود

با سلام
لایحه ای ارسال نمایید به مرجعی که دستور مسدودی کد ملی صادر نموده اند.

با سلام
به شعبه صادر کننده دستور مراجعه نمایید.

سلام، از قاضی بخواهید دستور رفع توقیف را بدهد.

با سلام به مرجع دستور دهنده مراجعه نمایید

با سلام
ما در دفتر خودمون هم با چنین مشکلی بر خوردیم و ثبت طلاق را نمی تونستم انجام بدم تماس گرفتم با ثبت احوال و مشخص شد که آقا در شهری دیگر طی حکم دادگاه ممنوع الخدمات گشته خانم ابتدا به شعبه صادر حکم طلاق مراجعه نموده و درخواست باز شدن کدملی و ثبت طلاق را نمود و با نامه صادره از شعبه خانواده به اجرای احکام همان دادگاهی که توقیف کدملی را انجام داده بود مراجعه و کدملی زوج به مدت ۲۴ ساعت باز شد و ما توانستیم ثبت طلاق رو انجام بدیم و بعد ثبت طلاق دوباره کد ملی قفل گردید.