با یه همچین پیامک های توهین و تحقیر آمیز از جانب شوهر میتوان شکایت کرد و سرانجام رای دادگاه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۵۲ #71331216

بیشتر هدفم خوب شدن و تلنگر به همسرم هست.
پیامک های شوهر :
"آبروتو بازم میبرم زنگ میزنم به همه تمام پیاماتو نشون میدم به همه میگم چه بد بختی هستی چطوری عین یه سگ به پام افتادی که برگردم.
برو گمشو حرفای جرت و پرت میگم نمیخوام چه مرگته تو
پس بیا بگو چقدر میخوای بگیری بندازم جلوت بری
که اسم نحست از شناسنامم کم شه از وقتی اومدی تو زندگیم فقط بدبختی بوده.....

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هیچگونه تهدید و توهینی در متن پیامکها مشاهده نمیشود .

با سلام پیامکهای فوق مصداق توهین و تهدید می باشد شما می توانید شکایت نمایید
مجازات تهدید(شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال )می باشد یکی ازدو مجازات
مجازات توهین تا صد هزار تومن جزا یا تا۷۴ ضربه شلاق
البته ادعای شما باید اثبات شود