چطوری میتونم استعلام بگیرم که شرکت به اسمم ثبت شده یا نه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۰۲ #71325226

سلام
من مدارکی از قبیل کارت ملی و شناسنامه، نسخه کپی رو دست کسی دادم
الان چند وقته میگن پیام و زنگ دارم که برای کارای ثبت شرکتتون اقدام کنید، وقتی تماس گرفتن گفتم من نبودم گفتن اقای فلانی مگر نیستین که دیدم بله با اسم من خواسته اقدام کنه ...
امروزم برام این پیام اومده مدیرعامل محترم
"در صورت فعالیت نسبت به پلمپ دفاتر ۱۴۰۰ اقدام و در غیر اینصورت نسبت به انحلال شرکت خود اقدام نمایید"

و اینکه اگر ثبت شده چطوری باید پیگیرش بشم؟
البته بگم که من کارمند بودم، بعد قرار شد یه ثبت شرکت کنیم که شریک بشیم همه چی بهم خورد ... سر این دستش این کپی کارت ملی و شناسنامه رو دادم!

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در گوگل جستجو کنید استعلام شناسه اشخاص حقوقی و بعد مشخصات خود را وارد کنید.

سلام برای اطلاع و آگاهی از ثبت شرکت به نام شما میتوانید به اداره ثبت شرکت مراجعه کنید یا در گوگل بنویسید لیلاک و در اون سایتی که به شما میاره اسمتون یا کدملی تون رو وارد کنید میاره و به راحتی تمام مشخصاتش دسترسی دارین.

با سلام
شما می توانید با مراجعه به اداره ثبت شرکتها با دادن کد ملی خود از نتیجه ثبت مطلع شوید

یا اینکه به سایت سازمان اداره ثبت اسناد واملاک مراجعه و در محل استعلام شرکت کد ملی را وارد نموده و بررسی فرمایید
https://irsherkat.ssaa.ir

سلام

از طریق سایت ثبت شرکتها یا حضورا مراجعه فرمایید

ازطریق اداره ثبت پیگیری نمایید

با سلام

راه های مطمئن جهت استعلام شناسه ملی کشور، مراجعه به سامانه شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور به نشانی http://www.ilenc.ir است. متقاضیان محترم می توانند با وارد نمودن حداقل یکی از سه قلم اطلاعاتی ذیل در سامانه، جهت استعلام اقدام نمایند.

_شناسه ملی

_شماره ثبت

_نام شخصیت

لذا توصیه میشود در اسرع وقت نسبت به انحلال شرکت اقدام کنید تا خسارتی به شما وارد نشود چون شرکت بنام شما می‌باشد شما پاسخگوی هر تخلف یا ضرری می‌باشید

از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری نمایید